electrofishing tool electrofishing suppliers electrofishing instructions electrofishing for catfishes electrofishing for trouts and salmons with SAMUS725M electrofishing with backpack electrofisher electrofishing equipment electrofishing equipment electrofishing toolkontakt mit Uns
Főoldal

Mi az elektromos halászat ?

Hogyan halásszunk ?

Electrofisher SAMUS 725 MP

Fish shocker SAMUS300

Instrukciók

Videók és fotók

Kapcsolat

Linkek

safe and reliable electrofishing machine
Electrofishing kézikönyv SAMUS725G.

electrofisher and fishing shocker

 
electrofishing  with catfishing regime

Hogyan kezdjük el elektromos halászat?


Electro halászat meglehetősen egyszerű, azonban úgy tűnik, hogy nagyon bonyolult első látásra.
A legfontosabb az, hogy kielégítik-kábeles kapcsolat is, valamint a halászati elektromos készüléket. Ha csatlakozni megfelelő eszközt fel kell telepíteni az első a gombot kormánykerék a szák, és csatlakozni a nagyfeszültségű kábelt a szák. A gomb is a közös SAJTÓSZOBA REALEASE gomb ez azt jelenti, hogy a pillanatnyi égető készülék bekapcsol, és lehetővé teszi a halászatot és a pillanat mentesíti ezt a gombot, a electrofisher kikapcsol.
Ez a gomb is telepíteni a szák - szánjunk azt, hogy elszigetelten szák a távolság 30-50 cm-re a célból, hogy mi könnyen működtetni a szák, és kapcsoljuk be a electrofisher.
Ez a gomb kapcsolódik kábelek kormánymű bemeneti teljesítmény-mi nyomja meg a gombot, majd a készülék bekapcsol, mi engedje el a gombot, majd kikapcsol. Nagyfeszültségű kábel - (1000 Volt) tudunk telepíteni közvetlenül az abroncsok és a szél, hogy pihenjünk bot vagy mi több, kényelmesebb helyet a központba a műanyag teleszkópos cső (fogantyúját szák) a csatlakozó (aljzat) at végén a kilincset. Ez a csatlakozó lehetővé teszi, hogy kiadja a fogantyú a szák a electrofisher is. Akkor csak csatlakozni aljzatok minden egyes alkalommal, kezdjük a halászatot szák, vagy húzza ki, mikor megy haza.

electro fishing landing netAmint ezt tette tudunk kapcsolódni kábeleket plusz (+) és negatív (-) az akkumulátor (UPS-től 10 Ah vagy más), és kezdhetjük a halászati mártja a szák a vízben és a sürgető sajtóközleményt gombot. Ebben a pillanatban áramlását elektromos áram következők között elektródák és végrehajtja a halászat. A vadászat során a negatív (-) elektróda kerül víz "szabadon" és a pozitív elektróda (anód) (+) szolgálja az aktív halászatot. A támogatás intenzitása a jelenlegi területen a legnagyobb a pozitív elektróda és gyorsan csökken a távolság is. Tekintetében e halakat válik megbénította a sugara nem nagyobb, mint 2-5 méterre anód. Inertly folyó hal meg kellene felvenni, mert gyorsan során néhány másodpercig, hogy talpra álljanak, és megszabaduljanak egyensúly véletlenszerűen.
Mikor elkapjuk mocsári egy folyó katód kábelt is húzza közelében mögött úgy, hogy a világűr között elektródák nem lehet nagyobb, mint 2-3 méter. Hasonlóképpen, a halászati tevékenység esetében a csónakot. Halászok is néz ki, nem zár be anód és a katód és egyidejűleg kapcsoljuk be a készüléket, mert okozhat a túlterhelés és a sérülés, de ez nem történhet meg, mint a legtöbb esetben electrofisher beépített túlterhelés elleni védelem.


electro fishing from a boat


Halászok is electrofisher elfelejtenünk, hogy egy elektromos készüléket, hogy elkerüljék a kapcsolat az elektromos mező a puszta test-partimadarak kell vízhatlan és elektromosan ellenálló, valamint a szák műanyag nem kell senkinek, ami megbénította - ugyanez vonatkozik a hajókhoz . A electrofisher SAMUS700 nagyon biztonságos, de ez nem ajánlott, hogy tegye a kezét a vízbe, miközben elektromos halászat mégis.